marți, 25 decembrie 2007

Domnul Fritz


Dânsul este Fritz. Von Fritz.

Atitudinea nobilă, zâmbetul şăgalnic şi blazonul (natural, nu tatuat) de deasupra cozii certifică sângele albastru.

Spune-le Fritz dearest, spune-le că nu eşti un purcel nazist (aşa cum, scrâşnind din dinţi a invidie, te cataloghează cei ce văd casca pe căpşoru-ţi mândru), cum te bodogănesc răuvoitorii, ci un splendid Purcel invitat la o şedinta foto.

În timpul shooting-ului, asistenţii lui Von Fritz au făcut să răsune muzica ce se ştie că place Domnului Fritz, dar pe care (din modestie) nu o solicită singur.



Mai trebuie spus că Fritz a făcut carieră prin propriile puteri, neajutat nici măcar de descendenţa lui nobilă. A început ca un simplu godac, bazându-se doar pe cele 4 picioruşe ale sale (şi uneori şi pe coadă, ceea ce-mi aminteşte de un alt personaj, cu o altă coadă, suferindă.. dar asta e din alt film).





.. şi a ajuns atât de dorit încât abia mai are timp să se relaxeze. Când găseşte câteva clipe, mai prestează diverse ghiduşii, iar fondurile obţinute le donează pentru acte de caritate.



Acuma, Fritz e tolerant şi ecumenic, înţelegând tradiţiile de Sărbători legate de porci. Însă totuşi militează pentru sensibilizarea publicului referitor la relaţiile porcino-umane, care sunt de multe ori cu totul altfel decât par.



(Pentru casting-uri şi shooting-uri, vă rugăm contactaţi gazda.)

Vă pupă Fritz!

Drept la replică (later edit): Onoarea mă obligă: La Morocha, o excelentă tanguera, magiciana lui TangoBrujo, e cea care l-a botezat amu vreme pe Fritz. Din cauza ta, mujer, a trebuit să scriu despre el şi să-i apăr onoarea! :D

Niciun comentariu: