luni, 21 ianuarie 2008

Rock mood

Mă bântuie doruri uitate.. bad boys magnetici şi o frenezie audio-vizuală ce răscumpără starea cataleptică a zilei de luni.



Apocalyptica, "Quutamo"

14 comentarii:

pantacruel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
pantacruel spunea...

aky,
astia nu fac cumva playback?
nu sunt la fel ca fetele alea din trupa lui edwin marton (una stiu ca-i sor-sa!...) cu viori si clape care doau din fund si din coate
si muzica zbarnaie?

parerea mea este ca astia sunt muzicieni asa cum sunt eu redactor sportiv :)
sau daca vrei, asa cum nu sunt eu :)

ps
dar daca totusi sunt (un topescu in devenire, cu toate ca am iesit in sondaj mai aproape de... mick jagger!), si eu inca nu stiu?

Aky spunea...

Mai Panta :) iar ne razboim? Nu te lua nici de Marton, nici de Apocalyprtica, unii din preferatii mei.. Nu sunt un metalifer greu, dar mai am priviri fioroase si doruri dure. E luna plina, lasa-mi damblaua metalifera in pace cocoane. Goticele si simfonicele imi curg prin vene amu.

Plus ca mai e un aspect legat de look.. pe care nu-l pot comenta aici :).

Iar apropo de sondajul tau.. poate un Robinson costeliv, imbujorat de foame si de vederea umanitatii, si o chica zburlita?..

Anonim spunea...

Aaaaah, like they suck and stuff... This really sucks. That ain't metal. That's like gay music or something. This sucks...

trestie spunea...

eu deschid campania "salvati violoncelele chinuite".


(P.S.: aky draga, suturile o sa mi le iau, dar trebuie sa-ti faci programare ca e coada in spatele meu. ma transform in veverita.)

Aky spunea...

Da' fundatia "Salvati Weaselii Mucosi" cine o infiinteaza?!

Mai draga donsoara Trestie, de ce veverita? Si eu care credeam ca randul la dat suturi e in spatele meu :)..

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Aky spunea...

Regret sa cenzurez opinia cuiva, am facut-o o singura data pana acum cu Panta, in gluma, dar remarci care depasesc orice limita a bunului simt sau invoca diverse lucruri negre nu pot accepta, cu scuzele de rigoare. Beavis, rugamintea este sa te opresti cu asemenea lucruri. Multumesc pentru intelegere.

Anonim spunea...

Ok, nu aveam de unde sa stiu ca aici se practica cenzura la sange. Dar cand pui o asemenea trupa ca metal, unii se vor simti clar deranjati.

Regret ca am stat pe aici, nu se va mai intampla. Timp pierdut.

Aky spunea...

Nu aveam de unde sa stiu ca Beavis e Cinabru, si chiar si asa cu tot regretul, referiri sataniste nu pot accepta, mai ales aici. In rest, fiecare cu parerea personala, pe care o pot respecta chiar daca nu o impartasesc deloc.
Toate cele bune, Cinabru.

Anonim spunea...

Ia te uita, intru si eu sa vad ce a mai aparut pe Ametyst, si ma trezesc in plin scandal. Nu sunt Beavis, iar ala care a semnat cu numele meu e un trol. Nimic mai mult. De regula imi las si linkul pe bloguri cand comentez. Acum nu este cazul.

Asadar, nu sunt io, e o gluma nereusita. Toate cele bune si succes cu blogul.

PS : erau asa referiri sataniste cumplite ?

Aky spunea...

Ok, imi cer scuze atunci, sincer, intelesesem gresit ca esti Beavis.

Toate cele bune si tie.

Anonim spunea...

Interesant. Ai fost si la concert ?

Aky spunea...

Stimate oaspete, sunt doar un fan ocazional al metalelor. M-a apucat pasa, va trece, va reveni. Constanta am in alte muzici.

Desi cred ca poate as fi mers la concert, dar nu singur, ci cu amicii de specialiate.